Snel zand, grind of tuinaarde bestellen

Zand bestellen Rotterdam, Ophoogzand Rotterdam, Tuinaarde bestellen Rotterdam, Siergrind Rotterdam
  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Zeer scherpe prijzen
  • Ook levering ’s avonds en op zaterdag

Ophoogzand, siergrind, split, straatzand of tuinaarde bestellen? 
Dat doet u razendsnel bij Transport- en Handelsbedrijf W Blazer in Rotterdam.

Een telefoontje naar 06-5341 22 46 is genoeg om de volgende dag al te kunnen beginnen met het ophogen van uw tuin, het aanleggen van een schelpenpad of bijvullen van de zandbak.

Tuin ophogen Rotterdam, Zand leveren Rotterdam, Menggranulaat (Repac) Rotterdam

Zand

Kies uit verschillende soorten zand:

Ophoogzand (vulzand)
Gebruik dit zand alléén voor opvullen. Voor het dichtgooien van uw vijver of het egaliseren van een kuil.

Metselzand
Door de hardheid, vorm en grootte van de korrels is dit rivierzand perfect geschikt voor het maken van metselmortel en voegspecie.

Betonzand
De grove korrel van betonzand is onontbeerlijk voor stevig beton. Met dit zand maakt u mortel voor beton en cementdekvloeren.

Drainagezand (of drainzand)
Door de waterdoorlatende structuur uitstekend geschikt voor het afwateren (draineren) van bijvoorbeeld uw gazon of paardenwei.

Brekerzand
Ideaal voor het invegen van brede voegen in uw straatwerk. Is stabiel, laat water goed door en vermindert de kans op onkruid.

M3C-zand
Zeer gewaardeerd als toplaag in paardenbakken voor binnen en buiten. Voert water snel af. Bevat geen takjes, stenen of schelpen.

Straatzand
Dit waterdoorlatende zand garandeert een stabiele ondergrond voor stoep, oprit of terras. Geschikt voor aanleggen en ophogen.

Speelzand
Dit zachte en schone zand is door zijn structuur enigszins plakkerig. Het is veilig, en een ideaal materiaal voor fraaie zandkastelen.

Staat de zandsoort die u denkt nodig te hebben hier niet bij? Of zoekt u zand voor een specifieke situatie? Belt u dan 06-5341 22 46 voor een goed advies of meer informatie. 

Zand bestellen

Tuin ophogen Rotterdam, Zand leveren Rotterdam, Menggranulaat (Repac) Rotterdam

Tuinaarde

Een tuin met gezond groeiende en bloeiende planten, bloemen, bomen of gras kan niet zonder goede tuinaarde. Transport- & Handelsbedrijf W Blazer in Rotterdam levert u zuivere, zwarte tuingrond tot vlakbij de plek waar u de grond gaat verwerken.

Onze verse tuinaarde is uitstekend geschikt om de grond van uw tuin aan te vullen of op te hogen. Gebruik onze grond om bijvoorbeeld borders, moestuin of gazon aan te leggen of bij te vullen.

Vermeng bij het aanbrengen de nieuwe aarde meteen met de bestaande lagen. Dat garandeert een betere afvoer van water en komt de gehele grond ten goede. Afhankelijk van wat de begroeiing in uw tuin of moestuin nodig heeft, kunt u de teelaarde zelf nog bemesten.

Tuingrond bestellen

Zand bestellen Rotterdam, Ophoogzand Rotterdam, Tuinaarde bestellen Rotterdam, Siergrind Rotterdam, Tuin ophogen Rotterdam, Zand leveren Rotterdam, Menggranulaat (Repac) Rotterdam

Gebroken puin

Gebruik puingranulaat bijvoorbeeld als ondergrond voor een stevige oprit of een stabiele parkeerplaats.

Betongranulaat
Bij de sloop van betonconstructies wordt het puin dat vrijkomt verwerkt tot betongranulaat. Dit betongranulaat wordt vervolgens hergebruikt in bijvoorbeeld de wegenbouw.

Menggranulaat
Deze bouwstof, ook wel Repac genoemd, ontstaat door breken en daarna zeven van het puin van metselwerk en beton. De aanwezigheid van beton zorgt daarbij voor een grotere hardheid van het puin. Menggranulaat wordt aangewend als fundering voor asfaltwegen, het verharden van parkeerplaatsen, opritten en bouwwegen.

Gebroken puin bestellen

Zand bestellen Rotterdam, Ophoogzand Rotterdam, Tuinaarde bestellen Rotterdam, Siergrind Rotterdam, Tuin ophogen Rotterdam, Zand leveren Rotterdam, Menggranulaat (Repac) Rotterdam

Grindsoorten

Denkt u over siergrind, siersplit of schelpen voor uw terras, oprit of tuinpad? Een goede keus, want tussen de vele soorten, kleuren en vormen vindt u gegarandeerd de bodembedekking die perfect bij uw buitenruimte past.

Grind
Of het grind dat u kiest door de natuur met water is gepolijst of kunstmatig is gladgemaakt, sierlijk en decoratief is het altijd. Bovendien is grind comfortabel om op te lopen en hard genoeg voor die plaatsen waar u met de auto overheen rijdt of parkeert.

Split
Split of siersplit bestaat uit gebroken steen en heeft een hoekige vorm. Met een groot palet aan beschikbare kleuren vindt u altijd een ideale toplaag voor bijvoorbeeld uw terras of oprit.

Schelpen
Wist u dat schelpen ook worden gebruikt in kruipruimtes? Een laag schelpen isoleert en heeft een vochtwerende werking. Daarnaast worden ze veel toegepast als decoratie voor tuin-, wandel- en fietspaden.

Grind bestellen

Zand bestellen Rotterdam, Ophoogzand Rotterdam, Tuinaarde bestellen Rotterdam, Siergrind Rotterdam, Tuin ophogen Rotterdam, Zand leveren Rotterdam, Menggranulaat (Repac) Rotterdam

Hoeveel m³ zand, grond, puin of grind heeft u nodig?

Als vuistregel kunt u aanhouden: de lengte van het te vullen of op te hogen terrein keer de breedte daarvan. Dat vermenigvuldigt u met de diepte. In verband met de effecten van inklinken kunt u bij het resultaat nog 10% bijtellen.

Wilt u graag zeker zijn van het juiste aantal m³ (kuub)? Het is immers vervelend om te veel of juist te weinig geleverd te krijgen. Neem contact op en wij helpen u bij het berekenen van het aantal m³ dat u nodig heeft.

Bel 06-53412246 of stuur een e-mail. Wij geven u graag advies.